Vooruitdenken over shoppen in de toekomst

oktober 6, 2017

Winkeliers hebben het knap moeilijk met de enorme opkomst van online. Wat kunnen ze doen om het shoppen in de toekomst leuker of handiger te maken, meer klanten te trekken en meer inzicht te krijgen in het shopping-gedrag van de consument? In Amsterdam worden winkeliers met deze vraagstukken geholpen. Ze komen aan de orde tijdens The Future of Retail op 30 oktober. Bezoekers worden meegenomen in het onderzoek van Tilbert Verhagen, Associate professor E-business en Anne Hoes, onderzoeker Crossmedia aan de HVA. Ook pitchen Retail innovators hun eigen vernieuwende producten. De avond wordt georganiseerd door Economie van de gemeente Amsterdam met het Shopping Street Innovation Lab, Stad&Co, Q&A en de Hogeschool van Amsterdam. Het programma vind je hier.