Yuri van der Geest over technologische trends en exponentiele organisaties 

oktober 7, 2017

‘De realiteit is een permanent museum, alles is in verandering’

Yuri van Geest is een trendwatcher, ondernemer en spreker op het gebied van innovatie . Hij is auteur van het spraakmakende en internationaal veelgeprezen boek Exponential Organizations en hij is Nederlands ambassadeur van de gerespecteerde en exclusieve Singularity University van NASA en Google in Silicon Valley. Een beweging die er vanuit gaat dat de  belangrijkste opkomende technologiën zoals: robotisering, artificial intelligence, big data, neurotechnologie en nanotechnologie, 3d en 4d printing, zonnecellen en sensoren, elkaar gaan versterken wat zal leiden tot radicale innovatie voor de grote vraagstukken van de hedendaagse wereld.Op Youtube zijn er veel presentaties van hem te vinden waarin hij mensen meeneemt in zijn vooruitdenken over waar we in de nabije toekomst mee te maken krijgen. Bijvoorbeeld in zijn bijzondere presentatie bij het SMC050, een initiatief om professionals, bedrijven en experts op het gebied van social media, technologische trends en digitale innovatie in de regio bij elkaar te brengen.