Week van de circulaire economie 15 – 19 januari

januari 16, 2018

Voor de derde keer alweer wordt van maandag 15 januari tot en met vrijdag 19 januari de Week van de Circulaire Economie georganiseerd. Tijdens deze week zetten ‘circulaire koplopers’ hun deuren open voor ondernemers.

Onze huidige ‘lineaire economie’ van het gebruiken en reduceren van grondstoffen tot afval is niet langer houdbaar. Nu is de tijd om te investeren in een ommezwaai van lineair naar circulair, waarin het hergebruik van grondstoffen centraal staat; het maximaliseren van waardebehoud en het minimaliseren van waardevernietiging.

Koplopers organiseren overal in Nederland tientallen bijeenkomsten om ondernemers te inspireren, te informeren en vooral concrete handvatten te bieden om circulaire principes in hun eigen business toe te passen. Check de agenda van de Week van de Circulaire Economie voor een up to date overzicht en om je aan te melden voor een van de evenementen.