NIOC: Beleef ICT onderwijs – 6 en 7 maart

februari 1, 2018

Vooruitdenken over het ICT onderwijs. Dat kan op het NIOC congres 2018 op 6 en 7 maart in de Culturele hoofdstad van Europa, Leeuwarden. De stad en haar omgeving gaan een fantastisch jaar tegemoet vol cultuur, festivals, congressen en bezienswaardigheden. Het NIOC congres 2018 staat voor ‘Beleef ICT onderwijs’. Laat je inspireren, want de ontwikkelingen gaan razendsnel. ICT is volledig aan het integreren in ons dagelijks leven, ons handelen en denken. Vanuit het onderwijs vervullen we hierin een zeer belangrijke rol. We genereren kennis, delen dit en passen het ook toe voor de huidige maatschappij. Vanuit de Culturele hoofdstad van Europa heet NHL Stenden Hogeschool je van harte welkom op het NIOC congres. Zie voor het uitgebreide programma en deelname de website van het NIOC.